Adna

Efter att hon släppt sitt andra album ‘Run Lucifer’ åkte Adna på sin första större Europa-turné och samlade på sig erfarenheter och inspiration samt fick möjlighet att reflektera över sitt liveframträdande och uttryck. Hon bor fortfarande i Berlin där hon spenderat stora delar av 2016 hittills med at skriva och spela in hennes tredje fullängdare ‘Closure’. Albumet har planerad release mars 2017 och skall följs upp med en lång Europaturné. ‘Overthinking’ är första singeln från albumet och vi hör Adna gräva djupare in i sitt förflutna och sitt eget mörker än någonsin tidigare.

” Jag tror att vi alla har ett mörker inom oss, en del av oss mer än andra, och vi har alla olika sätt att hantera det. Jag försökte omfamna mitt, vilket ledde till att jag fann mig ett hem omfamnad av det, men det ledde mig även hit – till den här skivan.

“Overthinking” skrevs för ungefär ett år sedan under en period då jag kände mig apatisk till sinnet, och låten inspirerades av den perioden och handlar om kontraster”  // Adna

Adna har tidigare släppt två fullängdsalbum och har fått över 20 miljoner spelningar på Spotify bara de senaste två åren. Den melankoliska, lo-fi singer-songwritern har fått sina verk jämförda med Bon Iver och Daughter och har även prisats av bl.a KCRW, Pigeons and Planes, NME, The Line Of Best Fit. Adna har även haft ett flertal sync-placeringar i reklamfilmer och populära TV-program som exempelvis Bones i maj 2016.

 

  • Adna - Smoke - Full live EP (Official..

  • Adna - Overthinking (Official Music..

Press- och marknadsmaterial