Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso rivstartade sin karriär redan som 9-åring när han vann lilla Melodifestivalen 2006 med ’Hej Sofia!’. Sedan dess har han jobbat hårt med både musik och teater samt vunnit Lets Dance 2014. Under hösten samma år blev Benjamin signad till TEN Music Group och har visat prov på en enorm låtskrivartalang och har nu skrivit ett stort antal låtar till andra artister och även till sig själv. Detta har resulterat i fyra singelsläpp under senaste året.

Förra sommaren nynnade vi på hans souliga sommarlåt ’Love You Again’ som Benjamin sjöng när han fick hela Sverige att gunga med under deltagande i Allsång på Skansen. Benjamin är både etablerad artist och låtskrivare, så pass att han under hösten 2016 varit i LA och skrivit med talanger som MAG (Flo Rida) och Matt Parad (Tinashe) med flera.

Under våren har Benjamin gjort succé med sitt bidrag ”Good Lovin” i Melodifestivalen där han slutade på en hedersvärd femteplats i finalen. Hans senaste singel heter ”Do You Think About Me” och var så säkra, ni kommer att höra mer om Benjamin inom den närmsta framtiden.

  • Benjamin Ingrosso - Good Lovin’ |..

  • Benjamin Ingrosso - Love You Again..

Press- och marknadsmaterial