Blues Pills

Svensk-amerikansk-franska kvartetten Blues Pills magiska blandning av soul, blues, psykedelia och rock’n’roll har fått rockfans att vallfärda till spelningar på festivaler som Desertfest, Roadburn, Hellfest, Rock am Ring och Rock im Park. Blues Pills bildades när amerikanerna Cory Berry och Zach Anderson flyttade till Örebro för att göra musik tillsammans med svenska Elin Larsson och franska Dorian Sorriaux. Bandet släppte bland annat EP:n ”Devil Man” i slutet av 2013 och en fyralåtars liveskiva via Nuclear Blast i början av 2014. Självbetitlade debutskivan släpptes sommaren 2014 och gick bland annat direkt in på den tyska albumlistans 4:e plats.

I juni 2016 släpps deras andra album och Blues Pills gör sig redo för att erövra de svenska scenerna!

”Årets hittills bästa konsert och Blues Pills har skapat mitt livs första pillerberoende” 
- Fredrik Bild, Rockbladet

”Sällan möter man ett band som tycks så fullkomligt gjutet i ett stycke, såväl musikaliskt som visuellt”
- Nils Hansson, DN

”Elin Larsson fattar micken och jag ryggar nästan bakåt när hon börjar sjunga. Hennes röst är hes och klar på samma gång och så otroligt kraftfull. Hon tar över scenen, ja hela rummet”
- Frida Hansson, Mitt media

”Elin levererar och hon gör det fantastiskt! Jag ser mig omkring och det är inte bara jag i publiken som står med ett brett leende när hon träffar de höga tonerna med full kraft. Det är mäktigt! Det känns! Blues Pills är här och som vi har längtat!”
- Coffe Berg, Rocksverige

  • BLUES PILLS - No Hope Left For Me..

  • BLUES PILLS - Lady In Gold (OFFICIAL..

Press- och marknadsmaterial