Felix Sandman

Felix Sandman har redan hunnit med fyra år av intensivt turnerande över hela världen med Sveriges största pojkband The FOOO (senare FO&O). Bandet har kammat hem 8 vinster av 12 nomineringar i olika musikpris, certifikat på 2 platina och 1 guld, 80 miljoner streams på Spotify, 2 utsålda konserter på Globen och har agerat förband till Justin Bieber och One Direction. Tillslut var det dags för gruppen att låta sin kreativitet flöda i egna soloprojekt.

Felix flögs till Los Angeles och sattes i sessions med låtskrivare och producenter som bland annat jobbat med Rihanna, The Chainsmokers och ZAYN. Med mycket beröm för sin sångteknik, karisma och sitt energiska driv kom han hem en månad senare med material för att släppa ett helt album.

’EVERY SINGLE DAY’ är startskottet på FELIX SANDMAN´s karriär som soloartist och är en egenskriven låt med text och musik från egna erfarenheter som berättar om ett ångestfyllt avslut på en relation som satt djupa spår. Solodebuten fick raketfart när Felix slutade på en andraplats i Melodifestivalen bakom labelkollegan och nära vännen Benjamin Ingrosso. Singeln blev snabbt etta på flera listor och globalt viral.

Under Juli-månad presenterades årets nomineringar till Rokbjörnen 2018 och vi hittar Felix i flera av kategorierna. Närmare bestämt; ”Årets manliga liveartist”, ”Årets genombrott”, ”Årets svenska låt” med ’EVERY SINGLE DAY’ och slutligen ”Årets fans”.

2018 kan vi förvänta oss en hel del nytt material och få lära känna en ny sida av Felix där han kommer visa hög potential som både låtskrivare och artist.

  • FELIX SANDMAN - EVERY SINGLE DAY..

Press- och marknadsmaterial