Felix Sandman

Felix Sandman har redan hunnit med fyra år av intensivt turnerande över hela världen med Sveriges största pojkband The FOOO (senare FO&O). Bandet har kammat hem 8 vinster av 12 nomineringar i olika musikpris, certifikat på 2 platina och 1 guld, 80 miljoner streams på Spotify, 2 utsålda konserter på Globen och har agerat förband till Justin Bieber och One Direction. Tillslut var det dags för gruppen att låta sin kreativitet flöda i egna soloprojekt.

Felix flögs till Los Angeles och sattes i sessions med låtskrivare och producenter som bland annat jobbat med Rihanna, The Chainsmokers och ZAYN. Med mycket beröm för sin sångteknik, karisma och sitt energiska driv kom han hem en månad senare med material för att släppa ett helt album.

’EVERY SINGLE DAY’ är startskottet på FELIX SANDMAN´s karriär som soloartist och är en egenskriven låt med text och musik från egna erfarenheter som berättar om ett ångestfyllt avslut på en relation som satt djupa spår.

2018 kan vi förvänta oss en hel del nytt material och få lära känna en ny sida av Felix där han kommer visa hög potential som både låtskrivare och artist.