Goat

Kombinera psykedeliska hallucinationer med ett redan uppfuckat sinnestillstånd, addera en kuliss av voodoo-magi och Goat kommer att frammanas ur röken från pipan. Goat är mörkrets hjärta i ljuset av ett törstande för något att dansa till. Och det är precis lika bra som dina vänner säger att det är.

Goat på scen är som ett karnevalskt dödrus som gjuter ny grund för eufori att verka från. Blod, magi och dans i excess och nätter vi kommer minnas med mer än bara ett leende.

De har redan erövrat festivaler som Primavera, Coachella, Bonnaroo, Way Out West, Glastonbury och turnerat massivt och hyllat i Europa och USA. Nya skivan hyllas världen över och de har redan gjort bejublade framträdanden på både internationella scener och på hemmaplan.

”GOAT’s debutalbum från hösten 2012 flög in under radarn i Sverige men höjdes till skyarna av engelska rockkritiker. Uppföljaren är inte samma uppercut från ingenstans, men är ännu starkare.” – Jan Gradvall DI , 4/5

”Förväntningarna är höga på Commune och det är en stark uppföljare… det är ett band som rider på en våg och förädlar ett eget uttryck.” – GP, 4/5

”Splendid second studio set from Swedens hardest rocking ritualist ruminants.” – MOJO, 4/5

  • Goat - Goatman

Press- och marknadsmaterial