Hardcore Superstar

Hardcore Superstar åker på Europaturné som avslutas i Göteborg, Stockholm och Helsingborg i april. Bandet kommer öppna konserten med att spela hela nya plattan ”HCSS” som släpps den 22 april.

Cirkeln sluts nu när Hardcore Superstar släpper sitt nionde album; när ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter. Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks. ”HCSS”, som skivan kommer att kallas, är en rå och skitig historia som plockar det bästa från det som är Hardcore Superstars signum av ösig sleaze och röjjig partyrock.

I vår, strax innan ”HCSS” dyker upp på skivdiskarna, åker Hardcore Superstar på en turné i Europa som avslutas med tre exklusiva gig i Sverige. De kommer att öppna spelningen med att köra hela nya plattan rakt igenom så för alla inbitna fans är dessa konserter ett måste!

Hardcore Superstar kommer till Sticky Fingers i Göteborg, Klubben (Fryshuset) i Stockholm och The Tivoli i Helsingborg. Biljetterna släpps på torsdag.

  • Hardcore Superstar - One More Minute..

  • Hardcore Superstar - Above The Law..

Press- och marknadsmaterial