Hov1

Succégruppen Hov1 fortsätter att erövra musiksverige. Samma dag som årets turnépremiär på ett utsålt Annexet släpptes deras andra album ”Gudarna På Västerbron”. Det blev en releasefest som hette duga med en show som fick golvet att gunga och recensenterna att jubla. Samtliga spår på albumet gick direkt upp på Spotifys topplista med singeln ”Hon Dansar Vidare I Livet” på en förstaplats.

Sommren gav inte gruppen någon chans för vila då de gav sig ut på en stor sommarturné, där de denna gången även besökte våra grannländer. De blev trefaldiga vinnare på årets Rockbjörnen och tog hem priserna för ”Årets Livegrupp”, ”Årets Konsert” och ”Årets Fans”. Just det. 6 månader efter att ”Gudarna på Västerbron” släppts fortsätter gruppen att dominera de svenska topplistorna. Hov1 avsultade sin sommareturné med att släppa låten ”Auf wiedersehen” som på mindre än en vecka samlade på sig 1,5 miljoner streams.

Med flera succér bakom sig så som slutsålda turneérm, däribland ett utsålt (17500 personer) Gröna Lund, dubbla priser på P3 Guld för Årets Grupp och Guldmicken, en Grammisnominering för Årets Nykomling, en egen dokumentär på fyra delar och dominering av alla svenska topplistor. Trots allt detta vet vi att Dante, Ludde, Noel och Axel har mycket mer att ge.

  • HOV1 S1E1 - Dokumentär ENT

  • HOV1 S1E2 - Dokumentär ENT

Press- och marknadsmaterial