Little Jinder

Little Jinder har det senaste året skördat stora framgångar och blivit en av de mest omtalade svenska artisterna under 2015. Hennes självbetitlade album från 2014 belönades med en Grammis för ”Bästa Pop” och hon har hyllats som producent och låtskrivare. Little Jinder har under 2015 spelat på de största festivalerna i Sverige, bland annat på Bråvalla och Way Out West.

Nu är Little Jinder tillbaka med nytt material och den 20 november släpper hon nya singeln ”Hångellåten” där hon gästas av Mauro Scocco. ”Hångellåten” är skriven av Josefine Jinder tillsammans med Rebecca Scheja och Mauro Scocco.

”Rebecca Scheja kom till mig i somras och sa att hon gjort en låtskiss om mig. Hon hade skrivit som hon upplevde mig utifrån hehe. Jag blev jävligt rörd så vi skrev klart låten ihop, och bjöd in Mauro Scocco. Jag har drömt om att göra musik med Mauro Scocco sen jag hörde ”Himlen” med Ratata första gången”. – Josefine Jinder

Den 15 januari släpper Little Jinder sitt andra album på svenska, ”Allting Suger”.

Samma kväll spelar hon på Pustervik i Göteborg och det blir avsparken för 2016 och den officiella releasefesten. Albumet innehåller 9 låtar med flera spännande samarbeten.

”’Allting Suger” är en enkelbiljett till mitt känsloliv. Skyll dig själv om du lyssnar”. – Josefine Jinde

 

  • Random Folk

  • Vita Bergens Klockor

  • Inga E som vi E

  • Little Jinder - Won't Look Back

  • Little Jinder - Ful och Tråkig Tjej..

Press- och marknadsmaterial