Mimi Werner

Mimi Werner framförde sin countryinspirerande pop låt Ain’t No Good i Melodifestivalens första delfinal 2016. Singel har ett härligt driv med en slagkraftig refräng som sätter sig direkt. Det är hennes andra singel från kommande EP’n som släpps i vår. Se framträdandet från Mello här.

25 åriga låtskrivaren och artisten Mimi Werner är från Borås och hon har skrivit låtar så länge hon kan minnas. En dröm hon alltid burit på var att åka till Nashville, Tennessee. Våren 2015 lyckades hon ta sig dit och tillbringade tre veckor i OmniSound Studios med några av landets mest namnkunniga musiker.  Ett möte med Sharon Vaughn (låtskrivare åt bla Waylon Jennings och Patty Loveless) resulterade i Mimis debutsingel singel Forever Again som släpptes i december. Det är en friöversättning av Mando Diaos vackra ”Strövtåg i hembygden” som en dikt. Mimi framförde Forever Again på Idrottsgalan den 25 januari där Plura gästade henne som duett partner.

Andra singeln Ain’ No Good, som i skrivande stund ligger #2 på iTunes,  skrev Mimi ihop med Göran Werner, Marcus Svedin och Jason Saenz under sin vistelse i Nashville, Tennesee. Den är hämtad från henne kommande EP som släpps i vår via BMG Scandinavia.
Lyssna HÄR.

I vår är det även dags för Mimi’s turné. Håll utkik efter datum på Mimis/Live Nations sociala medier.

För mer info om Mimi Werner se HÄR.

Press- och marknadsmaterial