Molly Sandén

Sedan Molly började släppa eget material på svenska har landet lämnats i en slags Molly-feber. Första singeln ”Rygg Mot Rygg” från kommande albumet har sålt platina och senaste ”Utan Dig” har naglat sig fast på topplistorna. Molly Sandén är på allas läppar just nu.

Med en mission att bryta upp bilden av en ung tjej utan brister ser vi nu en mer personlig och intim sida Molly Sandén. Valet att visa sig mer sårbar har sin grund i sömnlösa nätter fyllda av skrivande, dikter på svenska.

”Jag ville bara försvinna. Mest var jag besviken på mig själv, att jag hade ryckts med i cirkusen. Jag förväntades vara en supermänniska men det gick inte längre. Jag var trasig och jag behövde få vara det.”

Vid en låtskrivarsession bestämde hon sig för att ta fram texterna från alla sömnlösa nätter och prova att tonsätta dem. Resultatet blev flera låtar på svenska som skiljer sig väsentligt från Mollys tidigare material. Det kommande albumet släpps under våren 2018 och vi kan även se Molly som en av programledarna i Musikhjälpen i Umeå.

 

  • Molly Sandén - Rygg Mot Rygg

  • Molly Sandén - Like No One's..

Press- och marknadsmaterial