Namasenda

”En efterlängtad uppgradering av 90-talet”

Hon har stått på samma scen som Dej Loaf i LA. Startat band med Thomas Öberg (bob hund) och haft Gnucci som mentor. På P3 Guld i vintras introducerades Namasenda på riktigt för svenska folket. Nu är Namasenda aktuell med EP:n ”hot_babe_93″ som är ett intensivt snask fullt av sprängande smaker och intryck. Precis som när du äter Pop Rocks fylls kroppen av bubblande smatter.

EPn innehåller singlarna ”Here” & ”OK bye” som redan färgat den svenska musikscenen knallrosa. Precis som namnet på EPn skvallrar om är det här tidigt 2000-tal tagit till en ny nivå. Namasenda kallar sin musik för ”Hardcore cute” och visst finns det något hårt & sött i att bli golvad av en spark i bröstet samtidigt som en bubbla av rosa tuggummi smetar ut sig i ansiktet av fallet.

Namasenda började sin musikaliska resa inom den svenska punkscenen men landade så småningom i pop/elektro. Efter några år som frontfigur i bandet Regeringen, ett projekt startat av Bob Hund’s Thomas Öberg, beslutade hon sig för att satsa på en solokarriär. 2015 drog hon till Paris med Gnucci för att vara med i Nästa Nivå där hon fick spela in med några av Sveriges bästa rappare.

Förra året stod Namasenda på P3 Guld, vilket livesändes i SVT och Sveriges Radio. Uppträdandet, ett maxat rosa inferno, har hyllats av många i branschen som det mest intressanta på galan. Det finns inga gränser för vad denna 23-åring ska landa med sin musik.

  • Namasenda - Here ft BFOTY Live @..

  • Namasenda - Here Live @ P3 Guld 2017..

Press- och marknadsmaterial