Skott

Skott är det senaste namnet att adderas till listan av svenska artister som står på randen till ett enormt internationellt genombrott. Med ett bultande hjärtslag, en majestätisk produktion och en röst som både är skör och kraftfull har svenska Skott precis lagt grunden för en ny unik era av delikat, mörk elektronisk pop. Sällan har de internationella musikbloggarna så enhälligt hyllat en nykomling som tre gånger i rad toppat Hypemachine listan.

När ”Porcelain” släpptes i somras utsåg Annie Mac på BBC Radio 1 den genast till Hottest Record in the World snabbt följd av Lorde som twittrade ”Porcelain, is da shit!” och FIFA 17 valde den till sitt soundtrack. Uppföljaren ”Wolf” utnämndes  av Apple Music till Worldrecord och twittrades av Katy Perry  ”Wolf is wibes for days”! Tätt följd ”Amelia” som twittrades av Bastille och senaste singeln ”Lack of Emotion” som är svenska musikredaktörers favorit.

Med livspelningar på BBC Radio 1 och P3 Session och konserter i London och Paris så är det äntligen dags för Skott i Stockholm.

Under 2017 väntar album och konserter i Europa och USA.

Press- och marknadsmaterial