The Royal Concept har album på G!

De är ett av Sveriges mest framgångsrika band internationellt och snart släpper de ett efterlängtat album. The Royal Concept har gjort runt 800 gig världen över, haft den mest adderade låten på Amerikansk radio och hörts i några av världens största TV-serier. Deras senaste spelning hemma i Stockholm lockade så mycket folk att lokalen fylldes till brädden. I höst är de redo att ta sin smittsamma energi på höstturné.

Nu 2019, sex år sedan debuten, kommer albumet ”The Man Without Qualitys” och redan nu finns det tre låtar ute som smakprov. Nyss släpptes den senaste singeln ”Kick It” med tillhörande video.
Se videon HÄR.

Nu kan du boka The Royal Concept för hösten!

Ny musik från Laleh och Zara Larsson

Laleh fyller på med nya låtar inför den kommande turnén. Idag kom nya ”Sand Överallt” som är full av värme och sommarfeeling.
Lyssna på låten HÄR.

Även Zara Larsson ger oss nya hits att sjunga med i under hennes få turnéstopp i sommarsverige. ”WOW” heter senaste släppet från Zara som såg dagens ljus denna soliga fredag.

Turnéaktuella Molly Sandén fortsätter leverera hits på svenska och släppte idag ”Va det då?”. Även De Vet Du, Sandro Cavazza, The Royal Concept och Takida släpper ny musik. Du hittar de senaste låtarna från våra artister i vår spellista på Spotify

Välkommen till Live Nation Elias Hurtig!

Idag debuterar 21-åriga Nackasonen Elias Hurtig med låten ”Är du dum” och vi är oerhört stolta över att han nu är en del av Live Nation-familjen.

Låten är en mix av rap och pop och hämtar inspiration från Elias egna liv. Självupplevda händelser är en röd tråd i Elias musikskapande och vi ser fram emot att höra mer.

Vi har även fått mer ny musik från våra artister! Norlie & KKV sätter som alltid sommarstämning och idag släpps ”seven eleven” som är första singeln från deras kommande album. Duons tredje fullängdare släpps innan sommaren och då blir det även turné.

Nytt också från Crew of Me&You som släpper EP:n ”Home Free”. Även JUNG och Takida fyller på med nya låtar.

Boka föreläsningar med advokat Viktor Banke

Vi hälsar Viktor Banke, försvarsadvokat och föreläsare, varmt välkommen till Live Nation Sweden! Viktor har tagit en aktiv del i samhällsdebatten och har tidigare varit kolumnist på Metro och Aftonbladets rättsexpert. Med föreläsningarna ”Rättssamhällets utmaningar” och ”Brott och Straff, och så försvarsadvokaterna” kan Viktor bokas som talare och moderator till skolor, företag och organisationer.

Vi ser fram emot att arbeta med Viktor framöver!

Veckans nya låtar!

Ny vecka, nya låtar! I fredags fylldes spellistorna med en massa ny musik, en av våra debutanter Simon Samaeng släppte sin nya singel ”Final Destination” och Ant Wan kom med ”Blessed”. Zara Larsson släppte äntligen sin nya låt ”Don’t Worry Bout Me” som är uppföljaren till förra årets ”Ruin My Life”. Mest efterlängtad var Hov1 som kom med ”Vindar på Mars” och gick direkt in på första plats på Spotify Topp 50. Låten ger oss härliga sommarkänslor och vi ser fram emot att höra mer från dem framåt sommaren!

Ny artist: estrad

Förra året släppte estrad första låten ”Mer För Varandra” tillsammans med Norlie & KKV som snabbt blev en hit. Tv-debuten ägde rum under P3 Guld tidigare i år genom ett omtalat framträdande. Nyligen släppte estrad sin andra singel ”Vårt År” tillsammans med Tjuvjakt som just nu befinner sig i topp 10 på Spotify Top 50. Tidigare har medlemmarna gjort musik på olika håll med stjärnor som Avicii, Kygo, Astrid S, Molly Sandén och Tjuvjakt.

Vi är oerhört glada att estrad är en del av oss och snart får vi ta del av ännu mer ny musik!

Hov1 åker ut på Around The World Tour

Årets grupp är tillbaka –  efter välbehövlig paus från förra årets hektiska turnerande ger sig svensk samtids största band ut på efterlängtad Sverigeturné.

De senaste månaderna har bandet teasat med ny musik i sina kanaler och nu kan vi äntligen bekräfta att de med sin ”Around the world tour” ger sig ut på vägarna igen. Utöver festivaler gör de tre exklusiva egna gig i Göteborg, Malmö och på Borgsholms slottsruin. 

Datum:
30/5 – Brännbollsyran, Umeå
29/6 – Lollapalooza, Stockholm
4/7 – Folkets Park, Malmö
5/7 – SummerOn Festival, Båstad
6/7 – Sensommar, Sundsvall
12/7 – Trädgårdsföreningen, Göteborg
25/7 – Borgholms slottsruin, Borgholm
2/8 – Arvika Hamnfest, Arvika
16/8 – Augustinatten, Ekenäs, Finland

Guldregn på P3 Guld

Det blev en storvinst för artisterna på Live Nation och Luger under årets P3 Guldgala i Göteborg. Med upp emot 30 nomineringar gick våra artister från galan med 7 priser av 9 möjliga. Vi är enormt stolta!

VINNARE
ÅRETS ARTIST: Fricky
ÅRETS GRUPP: Hov1
ÅRETS LÅT: Hov1 – ”Hon Dansar Vidare I Livet”
ÅRETS POP: Linnea Henriksson
FRAMTIDENS ARTIST: Sandro Cavazza
GULDMICKEN: Hov1

Kära arrangör!

Med 126 turnéer runt om i Sverige, tusentals mil i turnébuss och åter tusentals biljetter sålda går vi stolta ur 2018. Året har varit fyllt av både publikrekord och intima liveupplevelser. Våra artister har ännu en gång gjort stora avtryck i Sverige och deras hårda arbete har resulterat i 24 nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Vi är också mycket stolta över att få representera tre av de fem akter som nominerats till en Guldmick för 2018 års bästa liveframträdande.

Stort tack till våra grymma artister som fortsätter leverera de bästa liveupplevelserna i Sverige, men framförallt vill vi säga tack till er, våra arrangörer, som år efter år ger oss och våra artister ert fulla förtroende. Året som gått har banat väg för ett ännu starkare 2019 där vi fyllt på vår roster med både etablerade akter och sprillans nya förmågor. Detta är året då vi tar liveupplevelsen till nästa nivå och vi ser fram emot att göra det mer er.

Vi ses bakom eller framför scenerna i sommar!

Loading...