Underhållning till eventet

Underhållning till eventet

Vill du ordna en riktigt speciell kväll? B2B Entertainment hjälper både företag och privatpersoner att skräddarsy underhållningen för invigningar, jubileum, personalfester, bröllop och intima middagar – med rätt förutsättningar kan vi ordna i stort sett vad som helst.

Med utgångspunkt av artister och nätverk inom underhållningsbranschen kan vi garantera en fantastisk kväll där både showen och inramningen överträffar förväntningarna för dig och dina gäster. Naturligtvis anpassat efter de önskemål, behov och resurser du har.

Oavsett om du vill ha hjälp att arrangera en stor utomhuskonsert för företagets hundraårsjubileum, eller vill njuta av en stråkkvartett i en hotellsvit så ser vi till att lösa det genom vårt utbud av artister, band, DJs, komiker och magiker. Blygsamhet har sin plats, men vi kan faktiskt garantera att, med rätt resurser, så kan vi ordna en spelning med vilken artist som helst. Så om du verkligen vill göra avtryck hos dina kunder – tänk stort!

Känner du att du vill ha hjälp att hitta den perfekta bokningen så hjälper vi dig naturligtvis till med det också – som lyhörda musikälskare är det inte bara vårt jobb, utan vår hobby att tipsa om ny spännande musik som lyfter kvällen till något utöver det vanliga.

Vi har nu utvecklat vår företagssida så du enklare kan botanisera i vårat breda utbud av den bästa underhållningen för festen. Behöver ni en Konferencier, en DJ eller en showgrupp? Allt hittar du hos oss. Med vår erfarenhet och expertis har vi handplockat det bästa underhållningsbranschen kan erbjuda. Klicka dig gärna vidare och läs mer.

Se alla våra artister här

Kontakt B2B

Kalle Pilfalk
Kalle.Pilfalk@livenation.se
+46 (0) 70 665 01 58
Bengt Birath
Bengt.Birath@livenation.se
+46 (0) 70 665 16 63
Loading...