PRISMA

PRISMA’s karriär tog fart vid släppet av deras andra EP ‘Inside Out’. EP’n fick högsta betyg av GAFFA som även gav PRISMAs första konsert i Köpenhamn hela 5/5 stjärnor. Därefter började bokare, labels och radio att ringa och sedan dess har de två systrarna spelat på otaliga festivaler hemma i Danmark.

Systrarna Frida och Sirid Møl Kristensen började göra music tillsammans i deras barndomshem i Odense under 2014. Med inspiration från bland annat Agnes Obel, The Raveonettes och Trentemøller, har PRISMA hittat en Nordisk grund i sin musik som bjuder in publiken till deras drömmiga universum. På scen klär de sig i svart och vitt. Även systrarnas frisyrer är desamma men i svart respektive vitt. Det är nästan så du får en ying/yang-känska av att se de två systrarna.

De senaste åren har PRISMA gjort sig ett namn i Skandinavien då de gästat The Ark under deras hyllade Reunion Tour genom Sverige. Samtidigt hard eras singel ‘Drive’ plockats upp av BBC Radio 6. Hemma i Danmark har PRISMAS växande grupp av fans fått uppleva bandets fängslande framträdanden då de spelat på festivaler som Roskilde, Musik i Lejet, Alive Festival och många fler. I höst återvänder PRISMA till By:larm i Oslo och de gör sin första spelning på Reeperbahn Festival i Hamburg.