BELL

Med inspiration tagen från amerikansk pop, punk och hyperpop blandad med en bred bakgrund i både svensk hiphop och metal så fyller BELL ett tomrum i den svenska popscenen med musik som låter lite skitig och med texter fyllda av ärlighet och edge.

Med sin kvicka framgång på TikTok har BELL kunnat bjuda in sina följare och fans till hennes egna värld, fylld av musik, personliga berättelser med likväl djup som humor. Ur denna värld föddes hennes första singel ”BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG” som senare följdes av monsterhiten “MISSFÖRSTÅTT”.

Efter att ha spenderat senare halvan av 2022 på turné, som bland annat innefattade en spelning på Way Out West, nominerades BELL till en Grammis för Årets Nykomling. Under Grammisgalan framförde hon en tolkning av Oskar Linnros klassiker "Genom Eld".

Sommaren 2023 kom nästa hit "POLLEN", singeln som tog över såväl festivalscener som klubbar och spred sig som en löpeld på TikTok. BELL har även släppt musik tillsammans med bland annat Herbert "Afasi" Munkhammar, Peg Parnevik och Tjuvjakt.