Skip to main content
Homepage

DADA LIFE

Det framgångsrika DJ- och producentparet Dada Life har blivit ett internationellt musikfenomen med sin elektroniska musik och deras popularitet har exploderat världen över. De har en enorm fanbase på sina sociala medier med över 1,1 miljoner Facebook-fans, mer än 422 000 följare på Twitter och totalt nästan 84 miljoner visningar på YouTube.

Olle Corneer och Stefan Engblom har sedan genombrottet 2010 pumpat ut remixer till artister som Madonna, Lady Gaga och Justin Bieber parallellt med egna briserande alster. De har fått headlina stora transatlantiska festivaler såsom Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival. De har vid ett tillfälle haft en hel marschorkester uppe på scen av den enkla anledningen att det blev så mycket bättre.

Attityden är att festen aldrig ska ta slut. Med låtar som "Kick Out The Epic Motherf**ker" och "Born To Rage" och nu allra senaste "One Last Night On Earth" har Dada Life blivit synonymt med dansgolvseufori – och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så.

Agent: Ariya Miveh