Skip to main content

DAVID LINDGREN

David Lindgren är en otroligt uppskattad och hårt arbetande artist som alltid står med båda fötterna på jorden. Oavsett om det handlar om en arenaturné, en musikalroll eller som TV- host så drar han publiken till sig och han har en unik förmåga att underhålla. Han har på kort tid blivit en av våra mest folkkära artister.

På meritlistan kan nämnas tre finaler i Melodifestivalen som artist. Han har även varit programledare för programmet två år i rad. Han har vunnit Stjärnornas Stjärna och är nu inne på sin andra säsong som Programledare för Let’s Dance. Han har gjort utsålda arenaturnéer och medverkat i flera musikaler; bl.a. Saturday Night Fever, Jersey Boys, Mama Mia, Hairspray och High School Musical.

Genombrottet fick han i Tomas Ledins krogshow där han spelade en ung Tomas och direkt därefter blev han David Lindgren med hela folket, när han sjöng och dansade sig direkt till finalen i Melodifestivalen 2012. 

Så vill ni ha fest och en härlig stämning är en bokning av David som artist en våra varmaste rekommendationer. Han gör även många konferencieruppdrag där han på ett professionellt men ändå lättsamt sätt tar kvällen framåt. Är det ett ord som ska sammanfatta denna multiartist så är det SUCCÉ! 

Agent: Christian Iwung