Skip to main content
Homepage

Henric Edström

Den 24-åriga killen från Söderköping har haft ett succéår! Under hösten 2022 kom singeln Hot Girls (dricker hotshots)” som snabbt fick stor uppmärksamhet, inte minst på TikTok där låten idag har över 10M views och över 6K creations från konton runt om i Norden. Låten gick direkt in på̊ Spotify Top 50 Sweden och avancerade snabbt på listorna. Sedan första singeln år 2019 har Henric Edström byggt upp en trogen publik, inte minst på sociala medier. År 2021 släppte Henric sitt första album ‘Från Källare Till Hörlurar’ och kort därefter kom genombrottet med låten “Bonaqua”.

“Jag gillar att göra upptempo partymusik. Det viktigaste för mig är att folk ska ha kul till min musik och både Bonaqua och Hot Girls (dricker hotshots) är perfekt just för det.”- Henric Edström.

Henric Edström skriver och producerar sin musik själv och låten “Bonaqua” spelades bland annat in i hans barndomsrum i Söderköping och under täcket i Stockholm.

“Jag brukar göra allt själv. Jag är självlärd så jag har inte koll på reglerna eller hur man ‘ska’ göra. Jag kör på och utgår från att allt som låter bra, är bra. Det är så stort fokus på att allt ska vara så proffsigt hela tiden. Man behöver inte de bästa grejerna för att lyckas.”

Att lyssna på Henric Edström är att kliva in i hans värld av känslor och tankar, där möter vi saker han och hans vänner varit med om och sett. Han bemästrar konsten att skapa musik som höjer stämningen oavsett läge och hans unika sound väcker uppmärksamhet från lyssnare runt om i landet!

Agent: Ariya Miveh