Skip to main content

ZARA LARSSON

Tio år in i karriären fortsätter Zara Larsson att växa som artist hemma i Sverige och internationellt. Hennes platina-certifierade album från 2017, "So Good", utmärker sig särskilt som ett av de mest strömmade debutalbumen på Spotify av en kvinnlig artist någonsin.

Zara har levererat hit efter hit, från "Never Forget You", "Lush Life" och "Ain't My Fault" till "Symphony." På vägen har hon fått priser och nomineringar från bland annat Grammisgalan, BRIT Awards och MTV EMAs och hon har uppträtt på Nobelgalan.

År 2020 kom Zaras andra album Poster Girl och trots att projektet lanserades helt under nedstängningen, utmanade Zara gränserna genom att uppträda virtuellt för Roblox och arrangera en viral livestream-show i samarbete med IKEA på Internationella Kvinnodagen.

Under det senaste året har Zara Larsson genomfört en utsåld europaturné och hennes samarbete med Alesso på låten "Words" utsågs av Billboard till en av de bästa danslåtarna 2022. 

Nu är Zara Larsson aktuell med sitt tredje album "Venus", som är det första projektet Zara släpper på sin egen label Summer House. Hon har även samlat på sig hela tre Grammisnomineringar 2024 för Årets artist, Årets pop och Årets låt för ”Can’t Tame Her” från senaste albumet. I mitten av februari gick även startskottet för Venus Tour, ännu en omfattande Europaturné som innefattar ett fåtal stopp i Sverige.

Agent: Richard "Sejka" Ardermark